Acum ne puteți găsi și pe

A fost modificat ghidul simplificat al celui de-al doilea apel de fișe de proiect pentru finanțarea documentațiilor proiectelor de specializare inteligentă

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia a publicat, marți, 23 februarie, Corrigendum-ul nr. 1 la Ghidul Solicitantului simplificat pentru acordarea de sprijin financiar pentru elaborarea documentațiilor necesare implementării proiectelor de specializare inteligentă ale regiunii Sud Muntenia – apelul 2.

Corrigendum-ul nr. 1, alături de Ghidul consolidat pentru apelul 2 de fișe privind finanțarea documentațiilor pentru proiectele de specializare inteligentă pot fi descărcate de pe site-ul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, www.adrmuntenia.ro, secțiunea Planificare regională > Planificare regională 2021-2027 > Documente 2021-2027, titlul Metodologie pentru verificarea și evaluarea fișelor de proiect depuse conform OUG nr. 88/2020 > Specializare inteligentă - apelul 2, link: http://www.adrmuntenia.ro/documente-20212027/static/1279.

Notă

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.