Acum ne puteți găsi și pe

ADR Sud Muntenia, coorganizator al Conferinţei Internaţionale „Dezvoltarea Regională şi Disparităţile Teritoriale”

conferinta-1473416406.png

În perioada 15 – 16 octombrie, Centrul de Geografie Regională din cadrul Facultăţii de Geografie, Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, în colaborare cu ADR Sud Muntenia şi Colectivul de Geografie al Academiei Române - Filiala Cluj, organizează, la Cluj, cea de-a 7-a ediţie a Conferinţei Internaţionale „Dezvoltarea Regională şi Disparităţile Teritoriale”.

În cadrul evenimentului vor fi dezbătute aspectele complexe şi provocările ridicate de dezvoltarea regională, de identificarea şi gestionarea disparităţilor teritoriale sau de amenajarea şi planificarea teritoriului.

Tematica acestei conferinţe este crearea unei platforme comune pentru oamenii de ştiinţă, cercetători, doctoranzi şi specialişti din varii domenii, în vederea prezentării rezultatelor cercetării lor şi a discutării noilor tendinţe şi provocări legate de fenomenul dezvoltării regionale.

Cei care sunt interesaţi să participe la acest eveniment pot afla mai multe detalii despre conferinţă, precum şi despre modalitatea de înscriere pe pagina de internet dedicată exclusiv Conferinţei Internaţionale „Dezvoltarea Regională şi Disparităţile Teritoriale” - http://georeg.conference.ubbcluj.ro/. Menţionăm că termenul limită de înregistrare la acest eveniment este 15 septembrie.

Notă

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.