Acum ne puteți găsi și pe

ADR Sud Muntenia, furnizor de formare profesională!

 

Începând cu data de 11 august a.c., Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia s-a autorizat ca furnizor de formare profesională a adulţilor pentru ocupaţia „Manager proiect”. 

În urma acestei autorizări, Agenţia, în calitate de furnizor de formare profesională, va organiza programe de formare profesională finalizate cu certificate de absolvire cu recunoaştere naţională, conform art. 2 din Normele metodologice de aplicare a prevederilor Ordonanţei Guvernului nr. 129/2000, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 522/2003.

Cursurile de pregătire profesională organizate de ADR Sud Muntenia sunt dedicate angajaţilor instituţiilor publice locale şi angajaţilor proprii implicaţi în implementarea de proiecte cu finanţare nerambursabilă de la Uniunea Europeană, precum şi publicului larg interesat. Durata cursurilor va fi de 60 de ore şi după finalizarea acestora, participanţii vor primi certificate de absolvire recunoscute de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Sportului şi de către Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale. 

Pe lângă aceste cursuri de manager proiect, Agenţia a demarat procedurile pentru autorizarea ca furnizor de formare profesională a adulţilor şi pentru ocupaţia „Expert Achiziţii Publice”.

Iniţiativa ADR de a oferi programe de formare profesională vine ca urmare a experienţei acumulate de angajaţii săi de-a lungul celor 12 ani de existenţă ai Agenţiei, interesul fiind de a oferi servicii de calitate întregii comunităţi a regiunii Sud Muntenia.


 

Notă

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.