Acum ne puteți găsi și pe

ADR Sud Muntenia, la seminarul de instruire dedicat beneficiarilor Programului Transnational Dunărea

În data de 12 septembrie 2018,  a fost organizat la București seminarul cu tema „Drepturi și obligații în implementarea proiectelor de cooperare transnațională”,  dedicat beneficiarilor celui de-al doilea apel de proiecte al Programului Transnațional Dunărea.

Reprezentanții Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, în calitate de lider de proiect al proiectului Danube S3 Cluster, au participat la seminarul de instruire organizat de Autoritatea Națională (AN) și Punctul Național de Contact  (PNC) al Programului Transnațional Dunărea. 

În cadrul seminarului, reprezentanții AN au explicat în detaliu toate aspectele importante privind implementarea proiectelor de cooperare transnațională (managementul activităților, managementul financiar, aspecte privind comunicarea), modificări survenite pe durata implementării. De asemenea, au fost prezentate și detalii cu privire la eligibilitatea cheltuielilor și efectuarea controlului de prim nivel în cadrul Programului Transnațional Dunărea.

Notă

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.