Acum ne puteți găsi și pe

Concurs pentru ocuparea a două posturi de expert în cadrul Serviciului Dezvoltare, Direcția Dezvoltare și Comunicare, la sediul central din municipiul Călărași – 18 februarie 2020

AGENTIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALA SUD- MUNTENIA

ORGANIZEAZĂ  ÎN DATA DE 18 FEBRUARIE 2020, CONCURS PENTRU OCUPAREA A DOUĂ  POSTURI DE EXPERT ÎN CADRUL SERVICIULUI DEZVOLTARE, LA SEDIUL CENTRAL  DIN MUNICIPIUL CĂLĂRAȘI, STR. GEN. CONSTANTIN PANTAZI, NR.7A, JUD. CĂLĂRAȘI. CONTRACTELE INDIVIDUALE DE MUNCĂ VOR FI PE DURATĂ DETERMINATĂ DE 12 LUNI DIN MOMENTUL ANGAJĂRII.

Cerințe obligatorii pentru ocuparea posturilor:

  • Studii superioare absolvite cu diplomă de licență;
  • Experiență de minim 1 an în domeniul planificării sau în implementarea de proiecte;
  • Cunoştinţe foarte bune de limba engleză (scris, vorbit, citit);
  • Cunoştinţe foarte bune de operare pe calculator;
  • Capacitatea de a lucra în echipă;
  • Excelente abilități de comunicare şi prezentare;
  • Disponibilitate pentru deplasări în țară și în străinătate.

Alte cerințe:

  • Posesor de permis de conducere auto și disponibilitate pentru deplasări în țară și străinătate.

Dosarele de înscriere se vor depune la sediul central al ADR Sud-Muntenia din Călăraşi, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, jud. Călăraşi, până la data de 14 februarie 2020, ora 12.00.

Concursul se va desfăşura în data de 18 februarie 2020, la sediul central al ADR Sud Muntenia din Călăraşi, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, jud. Călăraşi, începând cu ora 10.00.

Informații suplimentare se pot obține la sediul ADR Sud-Muntenia str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, jud. Călăraşi, tel. 0242/331769. Persoane de contact: Traian Daniela Camelia - Director adjunct dezvoltare și comunicare/ email: da.dezvoltare@adrmuntenia.ro și Mâțu Ioana - Șef birou resurse umane/e-mail: resurseumane@adrmuntenia.ro . Cuprinsul prezentului anunț, bibliografia, precum si documentele necesare inscrierii la concurs pot fi consultate si pe site-ul ADR Sud Muntenia, la adresa www.adrmuntenia.ro (sectiunea Biblioteca - Documente utile - Bibliografii concursuri de angajare), link: https://www.adrmuntenia.ro/download_file/document/1174/concurs-serviciul-dezvoltare-SC-18-02-2020.rar.

Notă

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.