Acum ne puteți găsi și pe

Concurs pentru ocuparea unui post de electrician în cadrul Serviciului Administrativ, la sediul central din municipiul Călărași - 21 aprilie 2021

AGENȚIA PENTRU DEZVOLTARE REGIONALĂ SUD - MUNTENIA

ORGANIZEAZĂ, ÎN DATA DE 21 APRILIE 2021, CONCURS PENTRU OCUPAREA UNUI POST DE ELECTRICIAN ÎN CADRUL SERVICIULUI ADMINISTRATIV, LA SEDIUL CENTRAL AL ADR SUD-MUNTENIA DIN MUNICIPIUL CĂLĂRAȘI. CONTRACTUL INDIVIDUAL DE MUNCĂ VA FI PE DURATĂ DETERMINATĂ DE 12 LUNI DIN MOMENTUL ANGAJĂRII.

Cerințe obligatorii pentru ocuparea postului:

  • Studii minine - 10 clase;
  • Certificat de atestare profesională electrician în construcții.

Alte cerințe:

  • Posesor permis conducere categoria B.

Dosarele de înscriere se vor transmite online la adresa de e-mail resurseumane@adrmuntenia.ro, până la data de 19 aprilie 2021, ora 17.00.

Concursul se va desfășura la sediul central al ADR Sud-Muntenia din muncipiul Călărași, str. Gen. Constantin Pantazi nr. 7A, jud. Călărași, în data de 21 aprilie 2021, începând cu ora 09.00.

Concursul se va desfășura cu respectarea legislației în materie de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19 (distanțare socială și obligativitatea purtării măștii).

Informații suplimentare se pot obține la tel. 0242/331769 (persoane de contact: Crivăț Aurelian Dănuț - șef Serviciu administrativ, e-mail: administrativ@adrmuntenia.ro și Mâțu Ioana - Șef birou resurse umane, e-mail: resurseumane@adrmuntenia.ro. Cuprinsul prezentului anunț, bibliografia, precum și documentele necesare înscrierii la concurs pot fi consultate pe site-ul ADR Sud Muntenia, la adresa www.adrmuntenia.ro, secțiunea Bibliotecă > Documente utile > Bibliografii concursuri angajare, link: https://www.adrmuntenia.ro/download_file/document/1237/Concurs-electrician-21-04-2021.rar.

Notă

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.