Acum ne puteți găsi și pe

Concurs pentru ocuparea unui post de expert în cadrul Serviciului Comunicare, Direcția Dezvoltare și Comunicare, la sediul central din municipiul Călărași - începând cu 8 decembrie 2020

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia organizează, începând cu data de 8 Decembrie 2020, concurs pentru ocuparea unui post de expert în cadrul Serviciului Comunicare, Direcția Dezvoltare și Comunicare, la sediul central din municipiul Călărași, Str. Gen. Constantin Pantazi, Nr. 7A, jud. Călărași. Contractul individual de muncă va fi pe durată determinată de 12 luni din momentul angajării.

Cerințe obligatorii pentru ocuparea postului:

  • Studii superioare absolvite cu diplomă de licență în unul dintre următoarea domenii: științe juridice, științe administrative, științele comunicării sau filologie;
  • Cunoștințe foarte bune de limba română;
  • Cunoştinţe foarte bune de operare pe calculator;
  • Capacitatea de a lucra în echipă;
  • Capacitate de sinteză și analiză;
  • Abilități excelente de comunicare și prezentare.

Alte cerințe (opționale):

  • Posesor de permis de conducere auto și disponibilitate pentru deplasări în țară și în străinătate.

Dosarele de înscriere se vor transmite online la adresa de e-mail resurseumane@adrmuntenia.ro, până la data de 20 noiembrie 2020, ora 14.00.

Concursul se va desfăşura după cum urmează:

  • proba scrisă se va susține în data de 8 decembrie 2020, la sediul central al ADR Sud Muntenia din Călăraşi, str. Gen. Constantin Pantazi, nr. 7A, jud. Călăraşi, începând cu ora 10.00. Dacă la concurs se vor înscrie mai mult de 10 candidați, proba scrisă se va desfășura și în data de 9 decembrie 2020, începând ora 10.00.
  • proba a doua - interviul - se va susține de către candidații care obțin cel puțin media 7 la proba scrisă în data de 8 decembrie 2020, începând cu ora 15.30, cu excepția situației în care la concurs se înscriu mai mult de 10 candidați. În acest din urmă caz, interviul se va susține în data de 10 decembrie 2020, începând cu ora 10.00.

Concursul se va desfășura cu respectarea legislației în materie de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19 (distanțare socială și obligativitatea purtării măștii).

Informații suplimentare se pot obține la tel. 0242/331.769 (persoană de contact: Traian Daniela Camelia - director adjunct dezvoltare și comunicare / e-mail: da.dezvoltare@adrmuntenia.ro și Mâțu Ioana - Șef birou resurse umane / e-mail: resurseumane@adrmuntenia.ro). Cuprinsul prezentului anunț, bibliografia, precum și documentele necesare înscrierii la concurs pot fi consultate pe site-ul ADR Sud Muntenia, la adresa www.adrmuntenia.ro, secțiunea Bibliotecă > Documente utile > Bibliografii concursuri angajare, link: https://www.adrmuntenia.ro/download_file/document/1203/Concurs-serv-comunicare-11-2020.rar.

Notă

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.