Acum ne puteți găsi și pe

ADR Sud Muntenia a participat în Viena la cea de a patra întâlnire transnaţională în cadrul proiectului MYBUSINESS

img20160112wa000-1469184524.jpg

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia implementează, în calitate de Coordonator, proiectul “MYBUSINESS - ÎMBUNĂTĂŢIREA ABILITĂŢILOR ANTREPRENORIALE ŞI STIMULAREA ŞOMERILOR CONVENŢIONALI”. Proiectul este finanţat în cadrul Programului Erasmus+, Acţiunea Cheie 2 – Parteneriate strategice pentru educaţia adulţilor şi este implementat de un consorţiu din care fac parte şi organizaţii ce activează în domeniul instruirii pentru adulţi din Austria, Belgia, Grecia, Irlanda şi Spania.

Astfel, doi reprezentanţi ai Agenţiei au participat în perioada 17 – 18 Decembrie 2015 la cea de a patra întâlnire transnaţională organizată în cadrul acestui proiect, in Viena, Austria.

În cadrul celor două zile au fost dezbătute aspecte privind managementul proiectului( modalitatea de elaborare a documentelor de raportare financiară) fiind totodată stabilită componenţa curriculei programului SEAP şi a Politicilor de Recomandări.

Notă

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.