Acum ne puteți găsi și pe

Regiunea Sud Muntenia, promovată la Barcelona!

În data de 22 iunie, directorul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, Liviu Muşat, a participat, la Barcelona (Spania), la sesiunea de informare cu asociaţiile româneşti din Catalonia. La acest eveniment a fost invitată să participe de asemenea doamna Mihaela Nica, ataşat pe probleme de muncă din cadrul Ambasadei României la Madrid.  

Această invitaţie a directorului ADR Sud Muntenia a fost onorată ca urmare a numărului mare de solicitări primite la sediul Consulatului General al României la Barcelona din partea asociaţilor de români, care şi-au exprimat dorinţa şi interesul faţă de posibilităţile de accesare a fondurilor nerambursabile europene în vederea realizării de investiţii în regiunile de dezvoltare ale ţării noastre.

Cu acest prilej, directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Muşat, a susţinut o prezentare despre regiunea Sud Muntenia, despre oportunităţile de investiţii din zona noastră, precum şi despre posibilităţile de accesare a fondurilor europene nerambursabile. 

Notă

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.