Acum ne puteți găsi și pe

Rezultatele concursului de idei de afaceri organizat în cadrul proiectului „Start pentru afacerea ta! – Regiunea Sud Muntenia” - județele Teleorman și Prahova

Miercuri, 3 octombrie 2018, Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România a publicat rezultatele concursului de idei de afaceri organizat în cadrul proiectului „Start pentru afacerea ta! – Regiunea Sud Muntenia”, pentru județele Teleorman și Prahova.

Pentru finalizarea cursurilor de formare antreprenorială, cursanții au depus proiectele cu ideile de afaceri. Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România a afișat rezultatele pentru câștigătorii concursului pentru grupa 13 - județul Teoelrman și grupa 14 - județul Prahova. Primele trei persoane din fiecare grupă, care au obținut punctajul cel mai mare, vor primi un premiu în bani de 500 de lei.

Mai multe detalii puteți afla accesând următorul link: http://www.ptir.ro/2018/08/rezultatele-concursului-de-idei-de-afaceri-start-pentru-afacerea-ta-regiunea-sud-muntenia/.

Notă

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.