Acum ne puteți găsi și pe

Sprijin acordat IMM-urilor de către UE în România

BannerBusinessInfoDay_2018_928x250px_with_address_Bucuresti.jpg

Ești furnizor de servicii de consiliere și sprijin pentru IMM-uri? Oferi suport pentru identificarea surselor de finanțare? Oferi consiliere privind proceduri aferente înființării unei afaceri transfrontaliere sau pentru protejarea proprietății intelectuale? Oferi sprijin pentru formarea parteneriatelor pentru dezvoltarea sau comercializarea produselor? Atunci această zi de informare este pentru tine.

Comisia Europeană va prezenta informații despre serviciile și programele pe care le oferă în România, împreună cu informații despre programele naționale. Vei avea ocazia să întâlnești experți și să intri în contact cu alți profesioniști omologi. Subiectele dezbătute se referă la acces la finanțare, extinderea pe noi piețe și identificare de noi parteneri de afaceri. Aceasta va fi o oportunitate de a participa la dezbateri și de a te alătura sesiunilor de networking. Evenimentul va include, de asemenea, câteva sesiuni interactive privind drepturile și avantajele IMM-urilor în cadrul Pieței Unice, consiliere cu privire la drepturile de proprietate intelectuală și va include și câteva exemple de succes la nivel local.

Numărul locurilor disponibile este limitat. Pentru înregistrare, utilizați acest link. Vă rugăm să aveți în vedere că înscrierea participanților se realizează în ordinea primirii solicitărilor. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să contactați Campaign Secretariat.

Descarcă agenda [EN]

2018-06-04-16-42-een-romania.jpg

Notă

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.